Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ex sorcism

Vid havsbrynet
bland blästrande bränningar
minns jag min syster
Ännu finns hon
djupt där nere
under ytan

I stora människostim
virvlar hon ibland förbi
Påminner om livets gång
Om alltings förgänglighet

En gång en syster
Men inte längre
Ändå finns hon kvar
Omöjlig att förneka
Omöjlig att fördriva




Fri vers av Max Magnusson
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-15 11:47



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Oh vilken sorg känner verkligen med dig, som du skriver;den är ju omöjlig att fördriva
2020-09-16

  bibbi ahrnstedt
Oh vilken sorg känner verkligen med dig, som du skriver;den är ju omöjlig att fördriva
2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Max Magnusson
Max Magnusson