Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten kom ursprungligen till på 70-talet. Har redigerat den litet nu 2020.


känslors frontalkollision

 

våra slingerarmars röda skrik

pulsar pumpar blod i omlopp

doppar penseln i ditt bläckhorn

vi målar varandra

jag målar mig in i din kropp

mitt liv målar in sig

delar vi otålighet

oro

gemenskap

så öppna och ömtåliga

allvarlig ansats till tålamod

bara vi

kastar täcket

naket glimmar vår sång

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-15 12:40



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Spännande text om otålighet men samtidigt längtan efter kärlek och gemenskap
2020-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg