Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågens fall

På himmel faller regnbågen

visar en skimrande cirkel

Kärleks dropparna formar sig till hagel

Iskall tar tag i dagen

Regnbågen ger solen regnet en förening

av gnistrande färger på himmel så skön

Väntar på att visa framtiden 

Vacker underbar optimism för dagen

Regnbågen faller minskar försvinner

Ett vackert minne där och då och nu.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-15 17:17



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så fantastisk helt enkelt, bra så.
2020-09-19

  alicja lappalainen VIP
Du fångar en vacker stund av naturen och sammankopplar den till positiva känslor på framtiden men två sista rader säger att det som finns kvar av den stunden är bara ett vackert minne,
2020-09-15

  Sparvögat VIP
Ett vackert minne är regnbågens skönhet...
2020-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP