Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MASTER


tvinga mig
jag lägger ner mina vapen
tjusa mig
med närvaro, förtrolla min själ
erövra mig
vid beröring, blanda njutning och smärta




Fri vers av BitterSweet
Läst 744 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-07-14 14:20



Bookmark and Share


  H. Karla
Aha, jag ser en viss koppling till han med herrskor. Kan det vara så att det sista stycket var ganska positivt trots allt? Människans vägar äro outgrundliga. Bra:)
2006-10-19

  Björn Donobauer
'masterful...'

Dikten är mästerlig alltså.. sen vet man inte mera.. ler
2006-07-16
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet