Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
migrerande själars kris


elaka gators avkomma


det lilla slut som vilsnat
i utvecklingens gehenna
när den ylande har ilsknat
går prometheas arom att känna

horisonten dissiperar i ditt knä
vadän står kvar kommer du slåss
sälj allt löst tills du finner dig i lä
gör då en stilla donation för oss

nyckeln borde finnas där och gratis
i romeo och julias postmoderna efterliv
men svindelns fablers profetia klingar vis
gepetto verkar i vår simulerings tidsfördriv

vad i helvete vet du och har du hört?
scar var rättmätig kung, vem var margaras agent?
dina ögon iggar elden över ditt bröst nåt stört
palpatine strippar för en dödpinne som inget hänt




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-09-15 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd