Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlora på livet

FÖRLORA PÅ LIVET

jag vill umgås med människor
som förstår att livet är jobbigt
men som inte är deprimerade för det

jag behöver inte vinna på lotto
men jag vill inte förlora på livet

det enda som tycks finnas i livet
är att äta sig mätt och belåten

att ha en kvinna i sitt liv
är att jobba oavlönad
som personlig assistent

kärleken gör människan vacker
avsaknaden gör henne ful

sexig som en blixt på himlen
tänds du men slocknar
jag räknar till elva
du är elva kilometer bort från mig




Fri vers (Fri form) av Martin Möldener VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-15 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Möldener
Martin Möldener VIP