Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tiden försvann


Bortblåst


Nej
det går inte att spara levd tid
den som det trodde

hur mycket jag än försöker
rinner den mellan fingrarna

Plockar bland dina skjortor
tar tag i en livrem

bläddrar bland foton
och försöker minnas tiden vi hade


men den är som bortblåst

Tiden försvann med dig
som en urflugen skjortknapp

kvar står jag
med en hålig strumpa i handen

och ett förlorat sammanhang




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2020-09-16 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hej
Vilken djup och fin dikt... berör mig.
2020-12-03

  stormengudrun VIP
Tack alla för era fina kommentarer :-) Det var precis så här:-/ idag är det fem år sedan begravningen, i en annan tid.
2020-09-21

  Kajan VIP
Enkla, vardagliga saker här berättar historien på ett så ovanligt sätt.
2020-09-21

  Faltianoz
Väldigt gripande. Kan känna saknaden.
2020-09-21

  SatansSon
mycket bra. du säger inte ut allt. men det du säger är precis tillräckligt. bravo.
2020-09-16

  Nils-Robert
Den dikten blev riktigt bra.
Ha en bra dag
N-R
2020-09-16

  Nils-Robert
Så fint uttryckt om längtan åter.
2020-09-16

  Lottie Ålhed VIP
Insikter som går att spara . Applåd och bokmärkning från mig!
2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP