Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Små små städer

Vilsna promenader
i små städer
riktiga småstäder
där dimmor svepte
runt fuktiga skor

sorgligt att gå vilse
i urvuxna byar
att bara längta hem
var den vilda
flyktens sorgliga sång

det fanns en bro
över välkänt vatten
niskaätaviskalaga
där tittade vi oroligt
över varandras axlar
vi var rädda då

en stormig höst
i flera mindre städer
på våren ännu en
som vilset längtade
efter sällskap
jag tackade kärleksfullt ja








Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-16 01:10



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag kan inte bedöma om du "hittat hem", men dina texter flyter på väldigt fint, vilket jag tänker är ett tecken på att du är friare..
2020-09-17

  SatansSon VIP
känns som du äntligen hittat hem.
2020-09-16

  SatansSon VIP
känns som du äntligen hittat hem.
2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP