Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att finna

Nu står jag
med fötterna
på bokstäverna
/ jag vill skriva min egna historia/



Jag håller i pennan
men det vita arket blåser
iväg och jag blir en sökare





Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-16 06:40



Bookmark and Share


    Klipparen
Finurligt!
2020-12-10

  SatansSon
bravo, så är det.
2020-10-11

    Klipparen
Bra bildligt berättat!
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan