Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus i nattens mörker




När nattens mörker
är hotfullt och skrämmande
och oron klöser din själ

då vill jag vara ett ljus
inte för att jag måste
utan för att jag vill dig väl




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2020-09-16 09:43



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint :)
2020-09-23

  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande vackert!
2020-09-21

  lila fjäderblomman VIP
fint och medmänskligt!
2020-09-19

  överlevaren VIP
Värmande låga som brinner medmänskligt, tänder hopp!
2020-09-17

  M.Eta
Omtänksamt och fint!
2020-09-17

  bibbi ahrnstedt
Så berörande och modigt
2020-09-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksfullt och vackert om det viktigaste man kan ge en människa, nämligen medkänsla och medmänsklighet.
2020-09-16

  Margit Grell
Fina rader om medmänsklighet!

2020-09-16

  Olof Lagerhorn VIP
Vacker bild om empati och
medkänsla.
2020-09-16

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fint skrivet om medkänsla.
Behövs i dag. Kram.
2020-09-16

  Öknens Ros VIP
Ett ljus när allt synes mörkt.
2020-09-16

  Sparvögat VIP
En vacker, ömsint tanke att vara ljuset i det mörka...
2020-09-16

  ULJO
Fin insikt att vara ett ljus i allt det mörka som möter oss.
2020-09-16

  Niliboy
Ja, natten ja då kan jag vara vaken flera timmar, men många känner ångest imörkret, men vi har ju P4.
2020-09-16

  Nils-Robert
Vacker tanke , vacker dikt. Bra diktat.
2020-09-16

  Feliaxel VIP
Vacker kärleksfull tanke
2020-09-16

  Maria Sundelin VIP
Vilken fin tanke
Kramar
2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP