Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krockande slocknas …

 

 

Drömmen har slocknat!

 

Tänd ej mera ljus!

Lått vara!

Lått slockna!

 

Kärleken har kalnat!

 

Tänd ej mera ljus!

Lått vara!

Lått slockna!

 

Krockande slocknar drömmen

Krockande kalnar kärleken

Krockande slocknar människans värme




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-09-16 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP