Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tracsh Trackad.

Prästen, en lekman
infantilt bedjande
på bara knän.

Sörjde alla de som
förkastat mysteriets väg.
Vid brungrå jord.

Kvinna med frost i själ.
Förlåt min okunnighet.
Plågad blev din begonia.
Föraktad som en synd.

Servile gamle man,
du kysste liljan drömskt.
En blommas väg i skog,
fotspår av min Gud.

© Bosse 16 september 2020.




Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-09-16 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten