Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badkarl

Jag längtar efter vatten
När vinda viljor virra
Stela ögon stirra
Vill jag helst till vatten
Sky de torra öknar
Där sandar söka
spola krökar
Och tappar upp ett bad
Där gröna möter blåa
Strimmor utav ljus
Kan jag minnas
Vem jag var
Bevara nånting kvar
Låta bubblor stumma
Upp från botten skumma
Flumma
runt, här blir jag kvar
Som jag en gång var




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-16 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP