Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer från dimma

Jag kommer från dimma
Flyktig och vid
Men jag gör mig solid
För din skull
Tar jag form, fryser till
Blir solid
Men min form
Är ej fri
Den är frusen till is
Inuti
Och kall som en vind
När den stryker din kind
Blir du vit, ryser till
Jag är fri




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-16 12:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En väldigt väl beskriven känsla, igenkänning.
2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP