Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glänta i djupet

Väkter, vidare
och djupare än
vattentäkter
Jag var nog vid botten
det märktes
när jag sprang rakt genom skotten
det värkte
och ett mörker var allt
som jag såg
mera kompakt och komplett
för varje tanke jag tänkte
Tills jag bad dig om hjälp
vid en glänta i djupet
i ljuset, du höll mig
det hände
jag var nog vid botten
och vände




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-16 12:26



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Vackert.
2020-09-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om liv i förändring, från mörker till ljus!
2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP