Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strax efter skymning

Ser du stjärnorna på natthimmelen

De som lyser där i mörkret

Hör du vinden som viskar god natt

Bland de gulnande trädens grenar

Känner du kylan där på stranden

Den kommer från sjöns klara vatten

 

En stilla kväll strax efter skymningen

Vill naturen visa sin storhet

Innan den i skydd av natten

Drar sig tillbaka för att vila en stund

Från alla de intryck och minnen

Som vi alla fyllt dagen till bredden med




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-17 07:22



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
Vacker dikt!
2020-09-19

  ULJO
Fin avslutning på en dag.

Gillas
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP