Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvärligt

 

 

vad livet ändå är härligt

fast ibland så förfärligt

man skrattar och gråter

ibland man också förlåter

 

ja, det är en berg- och dalbana

andra vill ständigt förmana

när man protesterar mot dumt

så dumt att det blir stumt

 

men fred vill alla människor ha

fast på egna regler ha, jaha

så svårt att vara sams

allt slutar med trams

 

alla älskar få kärlek

men ack vilken smälek

när man sviken blir

det i själen svi'r

 

men släng dina sorger i en gammal säck

och du lätt och behändigt blir dom väck

låt inte sorger dig tynga

av det blir det bara dynga

 

ta livet med en klackspark och sjung

det gäller båd gammal som ung

livet är ju ändå så härligt

fast ibland så förfärligt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-16 13:41



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Så talande om livets ”toppar och dalar”...
Båda behövs...för hur veta det ena utan att ha upplevt det andra...

Tack!
2020-09-21

    Lena Staaf VIP
En konst att kunna njuta av livet. Uppfriskandr ord från dig!
2020-09-17

  ULJO
Livet har både upp nedgångar. Det måste nog vara så för att klaras av.

Fin text
2020-09-17

  Bodingen VIP
Jo livet är en fest...tjohoo
2020-09-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet, både det mörka och det ljusa!

Sjung, mitt hjärta, sjung.
2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP