Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..halvklart.


halv tre cirka.





kom drick med mig fyll
detta vedervärdiga kärl sitt
fint vid kanten ta
med dig din filt vi
kan sörja för alla andra imorgon det
finns saker vi kan bränna mycket
som inte kan sväljas.







Fri vers (Fri form) av Teddy
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-16 14:31



Bookmark and Share


  Silverstripe
Halvklart men ändå destillerat med bett!
2020-09-16

  SatansSon
skål!
2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Teddy