Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helige Fridolin Glarus kanton i Shweitz


Anden finns

Jag är ingen slav under

världens slit å släng

lurar jag mig själv

eller ska jag kasta upp

Anden livar själen

leder mig på stigen

stigen upp till bergen

där jag finner ro och

hinner ikapp mig själv!

Världen lurar inte mig!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-16 22:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2020-10-23

    Lena Staaf VIP
Bra att genomskåda allt det falska och onödiga i världen.
2020-09-17

  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit.tack
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy