Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


16/9-2020 allt är relativt, relationsteorin Kan det vara ...U....m.å trakten... kan det vara Norrland i en tå...under mina fötter ...en dans....kanske kan en annan stad vara elektriskmagnetfält..kanske kan det finns nåt där som är....neonaktigt...


Du gör mig vimmelkantig

 

Du gillar att dansa
Hänga vid baren
Mingla
och jag snavar in rytmiskt
hoppas att balanssinnet
inte sviker när månen är dj

 

Jag tänker att om jag lutar mig mot din axel
Så skiner solen mot min kind
och att vi känner rytmen i blodet
Svetten mot huden
och rnb låten i benen
och att vi tar en Uber hem
och så ligger vi och blundar till Netflix
Innanför kläder
Trånande fingrar
och törstande läppar under filten
Skrattar åt memes
och alla blinkande gatulampor utanför din balkong
och ljuset slumrar till i våra sömniga ögon
solnedgången viskar till din panna
och jag lutar huvudet mot kudden
medans du andas bredvid

 

och när jag suckar mot täcket
mot polcirkeln ses vi nåntans i vimlet.
När jag smeker din midja, du dansar och
mimar till låtarna blir alla texter jag har
i huvudet nåt sammankopplande till
ditt ansiktsuttryck mitt i stegen
och höftrörelserna i galaxen.

 

 

Jag ska bara reda ut mitt hår på morgonen
Jag ska bara spela Spotify-listan på bussen
Jag ska bara servera frukost till dig på sängen
och tänka att ditt smile
under discokulan

 

 

var strömbrytaren till hela festen

 

 


Och skälet till att alla mina kläder
och mitt bling-bling
ligger koreografiskt på golvet i din lägenhet

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-18 23:38



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Tack för kommentarerna :)
2020-09-19

  SatansSon VIP
håller med poetflickan. du har feeling för detta gebit.
2020-09-19

  Boel Lindell
Fantastiskt bra diktat! jag gillar det här väldigt mycket. Modernt, fräscht, välskrivet. Jag tror du har en framtid med ditt skrivande.
2020-09-18

    Poetflickan_94
Du skriver så otroligt bra älskar sättet du skriver på!
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP