Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet vem du är

plötsligt
insikten träffar mig som ett skenande tåg
det är du
pottfrillan
jeansen
den slitna skinnjackan
skorna jag köpte till dig förra julen
det lilla lilla ärret i nacken
det som bara jag vet om
det är ju du




Fri vers av citronfjäril
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-16 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citronfjäril