Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skifte

den ljuse
niger djupt
inför den mörke
överlämnar tiden
och
går hem




Fri vers (Fri form) av Anneli Pietikäinen
Läst 160 gånger
Publicerad 2020-09-17 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli Pietikäinen
Anneli Pietikäinen