Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Broder Frans av Sales


Förkovran

Solen skiner in

bländar mina tecken

livets skola börjar

Herren bor i höjden

rör vid min förkovran

Söker fred å ro

Varför bara gno!?

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-17 07:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Guds Ord vår bästa undervisning.
2020-10-23

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att ta en paus ibland och samla tankarna!
2020-09-18

    Lena Staaf VIP
Livet är ettt enda långt lärande och måste så få vara
2020-09-17

    Ohemulen VIP
Vilken jättefin ikon!
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy