Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan



hennes steg
i toner




ljuvlig doft
förbi


slumpvis plats



rusnings tid



i vimlet,
hon, dominant



tilltalande ögon




närheten alstrar
nyfikenhet

en förtrollning








så hastigt,
borta




dock, i det ögonblicket
var hon evig.




Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2020-09-17 11:45



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Vacker ögonblicksbild fylld av intima sensationer, fint fångat. Tack!
2020-10-08

  AiA Maria den fria
Förundran...

Tack!
2020-10-07

  Mona Nordkvist VIP
Ett ögonblick kan bli en evighet. Magiskt.
2020-10-05

  Blått Norrsken VIP
En text i en känsla av magi
2020-09-29

  Filosofen 2
Att få känna en tuch av en känsla

skönhet utan att se skönheten i ett köttstycke

Du sa en gång

"Kvinnan är som en urskog
En viktig pusselbit...

2020-09-17

  Maiah VIP
Vilken vacker hyllning till kvinnan, underbart.. mera sånt
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP