Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlek

 

 

vresiga vindar viner

härjar hjärtlöst hotfullt

hösten hittar hem

 

löven lyser lojt

landar ljudlöst lugnt

leker lättsamt luften

 

regnet rusar retsamt

ruskar rullar rabiat

renar renfana riktigt

 

skogen susar sussilull

står säkert ståndsmässigt

savar som sirap

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-09-17 12:30



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fiffig fakta förmedlad
fullständigt fastställer fas
för finstämd förhöst
2020-09-18

  överlevaren VIP
Finurligt!
2020-09-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och bokstavstrogen höstdikt!
2020-09-17

  Julio VIP
Fin text
2020-09-17

    Lena Staaf VIP
En annorlunda höstdikt, roligt ihopsnickrad.
2020-09-17

  Kajan VIP
Blev glad och överraskad, kan man mer begära : )
2020-09-17

  BenGust VIP
Anfangsbokstäver i funkande och fyndig alitterationsform. Inte helt enkelt att hitta på fyndiga ord.

"landar ljudlöst lugnt"
"regnet rusar retsam"
"savar som sirap"
2020-09-17

  ULJO
Fint diktat på olika bokstäver. Idérikt och fyndigt.
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP