Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så arg på mig själv just nu

att jag bara kokar inom mig
För hur dum får jag vara egentligen som låter en
så kallad tjej kompis få gå ut med min hund för
en liten promenad
Det har nu gått tre dagar och det enda som hon har
sms:at till mig idag är att han är i Rimbo
Någon för mig helt okänd människa
När jag ringer till henne så får jag inget svar då hon
antingen har lagt av luren eller så är det upptaget
Nu måste jag polisanmäla henne för hundstöld
Jag fattar bara inte hur man kan vara så förbannat
elak att man kidnappar någon annans hund
Och jag som trodde att jag kände henne
Men ack så jag har bedragit mig
Fan också att sådan här skit ska behöva drabba mig
Har nog med problem som det är
Vilken bäng brud
Så hur kunde jag vara så dum som inte kunde förutse
det här
För det här måste bara lösa sig
Jag vill ha tillbaka min hund...

Ken Cassel
17/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-17 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel