Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kyrkan med de två tornen

Farten kvar i mig trots den vilande posen
I ryggen Gud och Hens crew
Framför obesudlad tid, som all tid alltid är innan tid är




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-17 16:13



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så är det som alltid
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP