Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sa om det där barnet

 

De sa (om barnet) att hon var
lillgammal
stor till växten
tålig
hade lätt för att lära
äcklig
bortskämt endabarn
Livet hände
skruvade till och drog åt
det kunde ha blivit lättare
det kunde ha varit värre
Hon blev
gammal
hopkrympt
otålig
glömsk
vem bryr sig
ensam som alla andra



Fri vers av Måna N. Berger
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-17 16:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vi skall alla den vägen vandra, inför döden är vi alla mycket ensamma
2020-09-18

  Monika A Mirsch VIP
Väl beskrivet om dig och mig: föds som barn, går bort som glömsk och ensam.
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger