Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litet engelsk humor till koppen het? Here lies a river Why, oh Wye? För bara en månad sedan klagandet hördes om hur varmt o torrt det var. Nu hörs istället klagande om hur fuktigt, rått och kallt det är. Att människorna aldrig kan vara nöj


I en ankdamm trivs grodor gröna



I EN ANKDAMM TRIVS GRODOR GRÖNA

varje bokstav får utgöra första ordets första bokstav
i texten under och så får det bli en utmaning för pennan
att utforma texten efter dagsform och stil,

kanske blir det något av kvalitet, jovisst men av vilken sort
det återstår att se. För att du skall kunna se huru det tar sig
ut innan jag skrivit texten alls,
får du spana in själva grunden till åbäket.

Att det blir en text tvivlar jag inte alls på.
Att skriva med bara en rubrik som ledning,
se det kan så fukta en penna... spännande.
När texten är klar tillkommer det nog en bild,
den som lever får se.

I

E

N

A


N

K

D

A

M

M

T

R

I

V

S

G

R

O

D

O

R

G

R

Ö

N

A




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-09-17 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP