Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://youtu.be/a_AvYCEHLC0


Högre mark

Jag saknar inte vintern
fyller lungor
med högre mark
och höstens alla färger

fäller sommarbrunt
mot höstblekt skinn
och hudens sprickor

låter månen
(samma måne)
sippra in och hela
den tanken fyller
mig med kraft

och målsättning

Där landar jag

och placerar  
en ömsint kyss
på toppen av
venus högsta berg




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-17 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker
en start på en text med melodi rent av?

Var än bergen och naturen finns; i människan eller på planeter, är det sällsynt vackert att placera en kyss just där
2020-09-21

    ej medlem längre
Vad fint du får hela betydelsen av dikten att vända med din finstämda sista strof!
2020-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP