Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är bara en sorg.


? – 17/9-2020

I trädens himmel har de allt de behöver
mykorrhiza, mull och regn
men de har inte oss,
aldrig har de oss:
tuggar till spån och aska
själva minnet av träd




Fri vers av Grävling
Läst 530 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-17 19:39



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En sorg över skövlingen.
2020-09-18

  Ulf Carlsson VIP
Vi har inte heller dem. Vårt behov av träd är omättligt.
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling