Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


813.THE GIFT OF DARKNEEESSs ssssssssss!

HERRE!
#THE GIFT OF DARKNEEESSs
ssssssssss!#ett mirakel
att stöta på Dig.

***

"ANTAR...att*DET ÄR SÅ!
*#but you has twisted your
words so much!#min TACKSAMHET
-för ord-kommer JAG att väga..."

***
"Du,min Föregångare,
#LIKE A PUSHER-
MARS inside PLUTO!#
Jag litar på Dig!"

"Tidsfördröjning...
#Everyone is gearing up for war...#
DET är vårt privilegium!AMEN!"

***
OBS!!!
342.2015/08/28 Publicerad

NÅGRA HANAR ...
UNGA/VÄLTRÄNAD...

EN AV DEM ...
EXTREM/AGRESIV...

TORNADO!!!!!!!!!!!
***




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-17 19:48



Bookmark and Share


  petter rost
Dina texter går inte att separera från dina bilder, de är ETT! Den som skulle betrakta bilden och läsa texten för sig, får inte ens hälften. Du föder min fantasi om en STOR utställning med dessa texter-i-bilder på väggarna, i ordentligt uppdraget format och en bakomliggande nedtonad musik och röster invid varje bild/text som läser den...
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP