Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som en jojo

I ett land
I en kropp
Som varit där nere
Men klättrat upp
Fallit lite till
Upp och ner
Som en jojo
Ibland siktar jag för högt
Ibland tar jag i för hårt
Vill vara någon annanstans
Någonstans där jag inte är
Där jag inte är än
Rädd för att hamna djupt igen
För det tar tid
Har tagit mig år
År i storm och piskande regn
Men också solsken och lena vindar
Inte fastna
Inte stanna
Inte backa
Kanske vänta
Pausa
Ett litet steg bak
Men många fler fram




Fri vers av MissCaylin
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-17 20:23



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
En text som inger hopp!
2020-09-20
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin