Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnets bästa vän

Om bara barnet kunde bli sett
Vuxna skulle lyssnat
Slutat drömma

Tänk vad fint det hade varit då
Inga tårar längs kinderna
Fingrarna hade fått känna
Känna sorgen i hjärtat

En nalle glömdes kvar på marken
Flickan gråter så hjärtat gråter
Orden behövs in
Endast en enda kram

Nallen hittar tillbaka
En vänlig man kommer med den
Gråten tystnar
Ett skratt åter igen
En stor kram till nallen

Oroande känsla
Rädda barnets bästa vän




Fri vers av Filosofen 2
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-09-17 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen 2
Filosofen 2