Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad mer

vad mer skall jag säga

likt fjärilen flyger in ljuset

gång på gång ser jag den göra det

förstår inte varför den bränner sig

jag vill säga till men vet att det är försent

den har redan gjort sig illa

 

vad säger du om det

Gör det ont på dig?

skrattade du dina steg ner till växhuset

väntade tusen fjärilar till på dig

där nere

nere där

där.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-01 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP