Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till de som inte är lyckliga..


Hat före kärleken?

Som ett finger upp i röven
Som ett spott av spe
Som förnedring de luxe
Som hat som trycker ned
Som död före liv
Som eggar före dun
Som tårar i ett vakum
Som kärlek i exil
Som hat i kärlek
Som mörket före ljus
Som regn före sol
Som skrik före väna ord

Vem är du?




Fri vers av Nicke Pistol VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-17 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP