Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rekviem

Jag har sett också
de svarta fåglarna
med näbben i fruktköttet
ett barn kom till mig
när det avskurna huvudet
fläckade vägen
med en näve röda körsbär
det hördes glada skratt
"fotbollsspelarna" ropade takbir
Gud är större
men jag har inte längre
smakceller på tungan
ingen saliv i munnen kvar

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av alicja lappalainen VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2020-09-18 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP