Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tidsresenär

 

Det finns en värld
bortom vår planet
ur tiden blivit lärd
visats som konkret

ingen dömande tro
av hierarkisk anda 
däremot själslig ro
finns där till handa

när tiden är mogen
då vi alla och envar
döden ser förtrogen
till en ny era oss tar




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-18 11:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om evigheten vad den nu kan innebära. I alla fall långt bortom formulerade religioner och dogmer. Själslig stillhet och ro.
2020-09-18

  överlevaren VIP
Fint skildrat av det komma skall.....
2020-09-18

  Öknens Ros VIP
En tid av stillhet och ro, fint beskriven.
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP