Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Idag är idag

Barndomsminnen bleknar
Familjefoton tappar färg
Minnen sitter i väggarna

Allt präglar insidan
Historien bör lämnas
Nuet behöver få ta plats

En nyans av förnimmelse
Ut i det oändliga universum
Böner till Gud vid smärta

Vardagen glöms bort
Mitt i infärnot
Lapptäcket sits sönder

Oändliga vägar ut ur snårighet
När allt är över fylls lugorna med luft
Minnet glömmer fort

Kroppsminnet vilar ut
Styrkan vinner över rädslan
Självkänslan växer likt blomman

Vattna rötterna så styrkan ökar
Fortsätt lev ut varje stund livet ger
Möt utmaningarna med lugn

Nuet är nuet
Varje dag blir en ny upplevelse
Inget går i repris

Våga kämpa ut varje strid
Öppnas sinnet mot världen
Omfamna dagarna som ges









Fri vers av Filosofen 2
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-18 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen 2
Filosofen 2