Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett slut och en början





Förnekelsens skyddande hölje
gick sönder och föll av

naken och sårbar stod jag i verkligheten
tvingades se sanningen

världen rasade samman
låg i spillrorna och tyckte synd om mig själv

insåg så småningom
att det inte bara var ett slut
utan även en början till något nytt

samlade krafter och reste mig upp
förväntansfull inför det nya




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-09-18 09:57



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord och fint utvecklat
resonemang om vad livet kan göra
med oss , och hur vi kan lära oss
hantera tillvaron.
2020-09-22

  Eva Helene VIP
Dina insikter inger hopp för läsaren. Fint!
2020-09-21

  M.Eta
Kämpigt att ta sig ur sorgen, men en befrielse när man lyckas få livet att gå vidare. Bra skrivet!
2020-09-21

  Gunnel Eriksson VIP
Fin beskrivning av ett sorgearbete.
2020-09-20

  bibbi ahrnstedt
Fint insikten är härlig att höra
2020-09-20

  lila fjäderblomman VIP
Starkt jobbat!
2020-09-19

  Blått Norrsken VIP
Starkt i livet cirklar !!! Att resa sig och finna ny styrka .
2020-09-19

  Peter G VIP
det kan vara en lång väg innan man inser att ett slut är en ny början och man orkar ta nya tag, men oftast kommer man dit till sist!

Fint diktat med ord som ger eftertänksamhet och visdom!
2020-09-18

  Nils-Robert
Skakade av dig offerkoftan och gick vidare. De är stort!
2020-09-18

  Blomma-Stjärna VIP
Jag tycker om dina texter - de säger att vi genom allt vi är med om i livet har något att lära eller att känna
som gör att vi kan gå vidare som älskande människor
- ett slut är inte bara ett slut - där finns fröet till något nytt!
2020-09-18

  överlevaren VIP
Det ena leder till det andra....mycket går hand i hand!
2020-09-18

  Sparvögat VIP
Kloka ord skriver du som vanligt...
2020-09-18

  Niliboy
Så fint!
2020-09-18

  Öknens Ros VIP
Ur kaos reser sig ordning.
2020-09-18

  Kajan VIP
Det här är en fin beskrivning av svår process.
2020-09-18

  Feliaxel VIP
Livet går framåt med nya äventyr

2020-09-18

  ULJO
Alltid dessa kloka texter.
Fantastiskt bra.

2020-09-18

  Maria Sundelin VIP
Kan ju finnas ett skäl till att det sägs "bryt ihop och kom igen" Kramar
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP