Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mina vänner


Diamanter


I min kartong med gamla brev
hittar jag rader av Monica
Anna och Britt

jag vet precis vem
som har skrivit vilket

genom deras omisskännliga
handstilar

När jag läser dem
minns jag nästan sammanhanget
jag befann mig i

känslan i kroppen
när jag sprättade upp kuvertet

och vecklade ut det åtråvärda brevet
som jag längtat efter så mycket

Vardagar dryftades
hemligheter avslöjades

och vår vänskap fördjupades

År efter år
har mina vänner fått följa med mig

runt i mina olika boenden
i lådan med handskrivna alster

Deras hälsningar -
mina diamanter





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-18 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP