Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påtagligt

 

 

förhoppning

en vindpust

styr igenom

lövverk och ängsgräs

 

allt det osynliga i mitt liv

det jag inte kan röra

men blir berörd av

 

närmare än jag anar

 

 

din oförklarliga närvaro

bjuder stillhet

djupet öppnas

jag hisnar

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-18 10:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En känsla av Guds närvaro? Fint skrivet.
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg