Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trams i tristessen


Merry-go-round

 

Nog går jag runt

men inte är jag särskilt

merry

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-18 13:40



Bookmark and Share


  ULJO
Kul. Riktigt fyndigt
2020-09-18

  Nanna X
Haha tragikomiskt och fyndigt, känner igen mig!
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP