Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pastisch inspirerad av Spanarna i P1 nyss


Talvisa

Melodi: "Finns det flickor,  ja då finns det kyssar"


Finns det siffror
ja, då finns det nuffror
finns det puffror 
ja, då finns det tal
Finns det pratet
ja, då finns det tjatet
finns det gnatet
ja, då finns det kval

Finns det oro
ja, då finns det en skugga
och en nerv allt emellan
positivt och negativt
Finns allt detta
ja, då kan man bugga
och stundom bliva säll
i livets karusell





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-18 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP