Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Nu mässas det i min hemmakyrka (finns bara i poesin) där jag får lov att ta fram min präst känsla."


Hyllning för Poesin, de 100 åren.

Ser vi som lyssnar
den bästa dagen..

(Nej, jag har inte ont i magen)

Osanningen.

Krossar inte längre
låter oss låtsas..

Hyllar dig som vilar..

Förblindad.

Av giftet till poesin..

(Eller jag menar melodin)

Är källan i havet blå
eller röd så vi förstår.

Ja, jag bär frukten
de ord som betytt
som vi fått..

I poesins andetag
vilar sång
för ditt namn:

Dan Andersson









Övriga genrer av Catherine Brandt VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-18 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP