Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

casual friday med sig själv.



fredag och
en man på kontoret
kör casual friday med sig själv
en annan äter bara glass till lunch
någon gråter på toaletten
så går en vecka
kopiatorn tystnar
det ska bli sol till helgen
himlen ligger öppen




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2020-09-18 17:53



Bookmark and Share


  Roger VIP
Dina ord är som en kameras blixt som fryser ett ögonblick i tiden och serverar det, snyggt inramat.
2020-09-19

  Peter G VIP
Som en ögonblicksbild ur tillvaron, fångat ur vardagsbruset; trots de hoppfulla slutraderna, läser jag in en uppgivenhet i din text, en besvikelse, kanske också en längtan...

Bra så!
2020-09-19

  Silverstripe
Så avslappnat pricksäkert som bara ett proffs kan leverera!
2020-09-18

    ej medlem längre
Fångar den nya tiden ...
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP