Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spin-off på Tystnadsplikt.


Mina läppars superlativ

 

"Mää måste du va så jäkla PK"
Och bara ge mig en puss på kinden
När du vet att jag vill också
get to second base tonight...

 

och jag vet att jag rycks med
in the roit of something going on
att jag också kastar sten i glashus

 

Och jag sa till mig själv:

 

"Sssshhhhh Lina, du har tystnadsplikt"

 

 

Men hjärtat är en snitch!

 

 

Nu kan du lista ut vem det var som tjallade!
Nu vet du vem som kastade första stenen
Nu vet du vem som försatte oss på fri fot...
Nu vet du alla mina flyktvägar
och nu vet du alla mina hemliga planer

 

å

 

Jag kommer aldrig ha ryggen fri

 

 

och tvingas leva under skyddad identitet

 

 

och hoppas på...ändå hoppas på att

 

du dyker upp och ställer mig till rätta




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-18 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP