Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppgift på skrivarSidan


Skor. Personbeskriving

Du är en kvalitetsmedveten person.
Det som ska sitta på fötterna ska sitta bra, annars får det vara.
Häromåret slängde du ett par skor, ett par finska av märket CAHRU, som du använt i närmre 40 år.
Det var ett par verkliga kvalitetskor. De första åren använde du dessa skor att springa med, sedan när de blev en aning slitna, hade du dem när du klippte gräset. Synd att det inte fanns en inbyggd stegmätare i dessa trotjänare! Det har inte gått att få tag i ett par likvärdiga, men till slut efter mycket letande, står du nu ett par på hyllan, som är både snygga och mycket bra att gå i. Nuförtiden springer du inte så mycket. Din kondition är fortfarande mycket bra, men ett av dina knä, det knä som alltid har varit din akilleshäl, är inte riktigt samarbetsvilligt numera. Du är en mycket noggrann och arbetssam person. Ett par skor köpte du för att använde när du byggde garage, det blev ett par noga och väl utvalda med inbyggd stålhätta. Dessa skor gjorde dock indirekt att ambulans fick tillkallas. Skyddet i skorna, skyddade så bra, att du inte kände att det låg något i vägen för din framfart och du ramlade med huvudet före och tuppade av. Du behövde bara stanna på sjukhuset till dagen efter, som tur var. Det finns ett par väldigt snygga, svarta skor på hyllan. De har en slät lädersula, lämplig för dans. Dessa skor ser helt nya ut, trots att de är gamla. Om de haft en stegmätare inbyggd i sig hade den inte visat många steg...




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2020-09-18 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP