Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför är det så

det är svårare att älska än

att hata varför är det så

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-18 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten