Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam stund

Kaffekoppen är tom

som hjärtats rum.

Ensamheten tar tag mer och mer

Står utanför allt

Jobbet går sin gång

Tågen står aldrig stilla

Folk kliver av och på i vimlet

tiden skyndar på

är i rummet ensam

Någon står i dörr öppningen 

Jag är alltid här  om något behövs

Vänskapen som aldrig lämnar spåren på livets väg .Dagen  kommer med nytt hopp

Det gör inte ont längre

Styrkan tar över reser dig upp

Se fåglarna flykta förbi ifönstret som står på vid gavel

mot en ljusare framtid får klockorna att slå

Din tid här och nu......

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-18 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP